Kleur- en interieuradvies

Wij helpen u graag!

Team Mattijssen Schilderwerkern

Meer sfeer creëren

Is uw woning saai en kil? Een kussentje hier en een kaarsje daar kleedt de woning al iets aan, maar misschien ontbreekt er wel kleur of behang in uw woning!
Een kleur of behang op de wanden wordt onderschat, de kleur of het behang hoeft niet bont te zijn maar het geeft wel direct sfeer aan uw woning. Het kan een ruimte als één mooi geheel maken of juist een knussere ruimte creëren in een ruimte.
Misschien bracht de kleur/het behang op de wanden nog niet genoeg sfeer aan uw woning, maar weet u niet waar het aan ligt? 
Laat één van onze adviseuses met u meekijken, misschien ontbreken er wel warme gordijnen of luchtige in-betweens. Wellicht past de vloer er niet zo goed bij of is er wel een karpet nodig om de woning knusser te maken.

Advies aan huis

Durft u toch nog niet toe te geven aan veranderingen? Wilt u liever advies aan huis? Dat kan ook! Onze adviseuses komen graag naar u toe met verschillende kleurenwaaiers,handgeschilderde A4 stalen en eventueel gordijnstoffen. U zou dezelfde dag nog kunnen starten met het opknappen van uw woning! Laat onze interieuradviseuses meekijken in uw woning en zij zullen u overtuigen!

Maak nu een interieur advies afspraak >

 

Alvast inspiratie opdoen? Volg ons op Pinterest of neem een kijkje in de webshop van MrWoon.